Vol Biplaça en Parapent

La manera més fàcil d’acostar-se al món del vol lliure és fer un bateig de vol de la mà d’experts pilots professionals.

Per enlairarnos fem unes passes per una pendent i el parapent fara que deixem de tocar de peus a terra. És molt fàcil i ho pot fer tothom.

La sensació de volar en parapent biplaça és molt suau i agradable. Et sentiràs com un ocell, sense soroll, notaràs el vent a la cara, i gaudiràs d’unes vistes privilegiades de la vall d’Àger.

Disposem de diverses opcions de vols amb parapent que pots escollir.

OPCIÓ VÍDEO I FOTOS:
Hi ha la possibilitat d’emportar-te un vídeo o una serie de fotos del teu vol.
Filmat des d’una càmera que porta el pilot i que permet fer captar imatges dels passatgers i del pilot durant el vol.
PREU: 20€

TRANSPORT:
El transport fins a l’envol no està inclòs. Habitualment es fa amb el cotxe del client. Tot i així, teniu la possibilitat de contractar servei de transport.
PREU: 10 €

vol biplaca experiencia

Vol Parapent Experiència

Consisteix en fer un vol d’uns 10 minuts de durada de la mà d’un expert pilot. És el vol més tranquil.
Es tracta de realitzar un vol de descens en parapent biplaça des de la serra del Montsec, en absència de corrents ascendents.
Aquest vol es realitza en condicions de total calma. La durada aproximada és de 10 minuts.

PREU: 60€

vol biplaca parapent

Vol Parapent Aventura

Volaràs amb un pilot expert que fara que experimentis la sensació de volar amb parapent i aprofitar les ascendències tèrmiques i dinàmiques per estar més estona volant
El temps d’aquest vol és d’aproximadament 20 minuts, depenem totalment de les condicions aerològiques per poder fer un aprofitament de les mateixes,
És el vol recomanat i el que prefereix més gent.

PREU: 80€

biplaza-parapente-alsnuvols-emocion-2b

Vol Parapent Emoció

A més del vol de parapent habitual, pots experimentar un descens vertiginós, realitzant maniobres acrobàtiques amb el parapent.

Viuràs emocions més fortes perquè a la part final del vol realitzareu maniobres acrobàtiques amb les quals sentiràs l’acceleració i la força centrífuga al màxim.
Recomanat per a persones que vulguin sentir una bona dosi d’adrenalina. No es requereix cap experiència prèvia per realitzar-lo, només ganes de sentir emocions fortes.

PREU: 110€