biplaza-parapente-alsnuvols-6b

Alsnuvols

Alsnuvols és una escola de parapent i paramotor reconeguda per la FAC i la FAE, que sorgeix l’any 2008 com a fruit dels anys d’experiència treballant amb altres escoles i empreses de vol de Catalunya.

El director tècnic de Alsnuvols és Miquel Monllau Monfort.

Actualment col·laborem amb altres escoles de parapent i paramotor en la realització d’activitats des de vols biplaça, cursos de parapent, exhibicions aèries, cursos SIV o salts d-bag. Aquestes col·laboracions ens permeten sumar la nostra experiència amb la dels millors pilots i instructors a nivell nacional formant un equip de professionals del més alt nivell.

Miquel Monllau

Pilot de parapent i competició des de 1998 i monitor de parapent i pilot biplaça de parapent des del 2000.
Des del 2001 és també pilot de paramotor.
Pilot biplaça de paramotor des del 2002.
Ha treballat com a instructor en cursos de tots els nivells per a diferents escoles entre els anys 2000 a 2007.

Instructor de parapent habilitat per la “Escola Catalana de l’Esport (Generalitat de Catalunya) i la” Federació Aèria Catalana “.
Instructor SIV (Simulació d’Incidents en Vol) des del 2003.
Habilitat per la FAC com a instructor i examinador de paramotor i paratrike.

L’any 2006 Pilot test per a la nova norma CEN per Aérotests, organització dependent de la FFVL (Féderation Française de Vol Lliure), encarregada de l’homologació de parapents.

Posseeix una àmplia experiència com a operador de torn fix i desbobinador, participant durant 3 anys com a torner a la competició d’acrobàcia de Acrolac.
Ha col·laborat en diverses filmacions utilitzant el paramotor per a diferents pel·lícules i reportatges.

Experiència en salt amb dbag des de l’any 2005. Col·laborador en el projecte dbag-jump per a la realització de cursos de salt en dbag.

Experiència en salts base des de paramotor des de l’any 2011, col·laborant en exhibicions i concentracions: Winter Ànsia Base, Festival del Yelmo, Lleida Air Race.

alsnuvols_miquel-2b