Curs d’Iniciació al Paratrike

Un paratrike es un paramotor amb rodes, que ens permet enlairar-nos des del terra sense correr.
La vela és la mateixa que utilitzem en vol lliure. La forma de pilotar en vol és igual que en parapent. Només tenim un altre comandament que és el gas del motor. A l’accelerar el motor, aquest ens empeny i guanyem alçada.
La principal diferencia radica en el enlairament, ja que anem sentats i ens desplacem sobre rodes, i per mouren’s fem servir el impuls del motor.

OBJECTIUS

  • Aprendre les nocions bàsiques del vol en paramotor amb rodes i realitzar els primers vols, guiat sempre per un instructor que esta comunicat amb l’alumne per radio.

METODOLOGIA

El curs de paramotor el dividim en dues fases:

  • Curs d’iniciació amb un parapent, inclou el lloguer de l’equip. Es realitzen classes teòriques i pràctiques sense motor. L’objectiu d’aquesta primera part és agafar la tècnica de vol, depegue i aterratge sense un motor. Es realitzen uns 6 vols de muntanya. Els primers vols amb un biplaça i els últims amb un monoplaça i sempre guiat per un instructor.
  • Un cop realitzada la primera fase, passem a introduir el paratrike. Aquí no està inclòs el lloguer del paratrike. Realitzem aquesta segona fase amb el vostre equip.

Abans de començar amb aquestes pràctiques haurem vist què us convé més per les vostres característiques (pes, alçada, edat, força, etc). Us podem aconseguir l’equip adequat tant nou com d’ocasió.
A més, a la primera part veureu si us agrada la sensació de volar i si us veieu continuant la formació per arribar a ser pilots independents i adquirir l’equip necessari.
Es realitzen un mínim de 2 vols en monoplaça i un o dos vols amb biplaça de paratrike.

DURADA

8 dies

PREU

850€. Amb material propi.

vol biplaça paratrike
curso-paratrike-alsnuvols-4